Sufle de dovlecel

de Anamaria7 in Aperitive / Garnituri, 6 Iul 2011 | 7065 vizualizari

 

De caaand am dorit sa faac un sufle! :D

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei potriviti
  • 250 gr branza de burduf
  • 4 oua
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • pesmet
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufle de dovlecel:

Incalzim cuptorul la 190C. Ungem cu unt o forma de sufle si presaram pesmet.

Cu cateva ore inainte, radem dovlecelul, punem sare si lasam intr-o strecuratoare mare sa se scurga apa.

Calim ceapa taiata solzisori si usturoiul pisat in cateva linguri de ulei, apoi adaugam dovlecelul ras si lasam pe foc sa se moaie. Faramitam branza si o amestecam cu galbenusurile, dovlecelul si patrunjelul tocat si condimentam cu piper.

Batem albusurile spuma cu un praf de sare si le inglobam compozitiei cu dovlecel si verificam daca mai trebuie sare.

Turnam in forma si tinem la cuptor pana cand formeaza o crusta rumena deasupra.

TIPS-URI

1

Grija cu sarea ca este si in dovlecel dupa ce s-a scurs apa din el si in branza.

2

Branza de burduf se poate inlocui cu telemea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufle de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (13)

lilik 1

08.07.2011, 19:02

si eu, si eu

gaby_duceag 1

09.07.2011, 07:47

Ador sufleurile

ionela2682 1

10.07.2011, 19:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti, la cuptor