Stufat de pui

de alilianaa in Pui, 6 Mai 2013 | 8690 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pieptul si copanele de la un pui
  • 4 legaturi de ceapa verde
  • o cepa alba
  • 4 legaturi de usturoi verde
  • 2 legaturi patrunjel
  • o legatura marar
  • sare, piper dupa gust
  • suc de rosii- 300 g
  • 30 ml ulei
  • un varf de lingurita de coriandru
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de pui:

Carnea de pui a fost portionata si spalata. Dupa ce am scurs bine carnea a fost trasa la tigaie in 30ml ulei, pret de 5 minute. Am scors carnea pe servetele intr-un bol. 

Intre timp, am curatat verdeturile, le-am spalat, scurs si tocat. Uleiul in care am sotat carnea a fost transferat in oala in care am facut stufatul. l-am pus la incins peste care am adaugat ceapa alba tocata marunt pentru a da un gust mai bun. Cand ceapa  s-a inmuiat am adaugat carnea de pui. Am adaugat apa cat sa acopere carnea, am potrivit de sare, piper si coriandru.

Cand carnea a fost aproape gata am pus verdeturile tocate. Le-am lasat sa se ,, cunoasca" bine...la final am pus sucul de rosii. 

Pofta buna! Sarbatori cu bine!

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

Panacris 1

10.05.2013, 13:11

simona72 1

10.05.2013, 15:55

Place!!! In zona de unde provin eu nu se face stufat si nu am mincat niciodata nici de pui nici de miel. Il voi incerca cu siguranta!!!

alilianaa 1

10.05.2013, 16:26

Simona, Cristina, Alina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de pui in foietaj