Stufat de miel la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

de Oana in Multicooking, 15 Apr 2019 | 4596 vizualizari

 

Nelipsit de Paste!

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de miel
  • 6 fire usturoi verde
  • 6 fire ceapa verde
  • 100 ml vin roze
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare dupa gust
  • 1 lingurita piper cu lamaie
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita frunze de coriandru uscat
  • 200 ml suc de rosii
  • marar si patrunjel verde
  • menta verde la final
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de miel la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune:

  • Pune uleiul in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune si seteaza programul Brown/Sote pentru 5 minute.
  • Cand uleiul s-a incins pune carnea de miel taiata cuburi si las-o sa se rumeneasca putin pe toate partile.
  • Condimenteaza dupa gust cu sare, piper cu lamaie, boia dulce si coriandru uscat.
  • Adauga vinul roze si mai amesteca putin.
  • Pune apoi ceapa si usturoiul verzi taiata mai mare, adauga sucul de rosii si inchide capacul.
  • Inchide supapa pentru aburi si seteaza programul Meat/Stew pentru 45 de minute.
  • La final, cand programul s-a terminat, elibereaza aburul si lasa aparatul sa stea 10 minute, apoi desfa capacul cu grija la aburi.
  • Presara deasupra marar si patrunjel si menta verde tocate marunt.
  • Poti servi stufatul de miel cu paine proaspata sau cu mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de miel la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea Spaghetti aglio ca nimeni altul!