Stufat de iepure

de abetina in Iepure, 7 Apr 2018 | 4167 vizualizari

 

Bunatati de paste

 

INGREDIENTE

  • 2 kg carne de iepure
  • 100 ml vin
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 10 fire ceapa verde
  • 10 fire usturoi verde
  • sare dupa gust
  • 1 lingurita piper boabe
  • foi de dafin
  • 1 lingurita de chili piper de cayenne
  • 50 ml ulei.
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de iepure:

Se pun intr-un vas vinul, condimentele, sarea si carnea de iepure si se lasa peste noapte la macerat. Dupa circa 12 ore, se prajeste carnea in ulei incins, se scoate si se asaza pe un platou.
   Se toaca ceapa si usturoiul si se prajesc in uleiul ramas de la prajirea carnii.
   Intr-un vas mai mare se pune pasta de tomate, circa 500 ml apa si se omogenizeaza, peste compozitie se adauga carnea si ceapa, se amesteca usor si se toarna totul intr-o tava, se orneaza cu felii de rosii si se da la cuptor la foc potrivit, pentru circa o ora. Cand zeama a scazut, este semn ca stufatul nostru este gata. Se serveste cu mamaliguta calda.

Sa aveti pofta, dragilor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de iepure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coniglio al forno -iepure la cuptor