Stufat cu carne de vitel

de MotanLaOale in Vita, 2 Mai 2011 | 19850 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g piept vitel
  • 6 legaturi ceapa verde
  • 4 legaturi usturoi verde
  • 1 ceapa
  • 3 linguri pasta tomate
  • 3-4 rosii
  • ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat cu carne de vitel:

Pieptul de vitel se taie in bucati potrivite si se spala.

Ceapa veche se curata si se toaca marunt.

Intr-o cratita se pun 3-4 linguri ulei cu ceapa tocata si carnea si se lasa 2-3 minute pana se albeste carnea.

Se adauga apa si un pic de sare si se lasa la fiert 30-40 minute.

Intre timp se curata ceapa si usturoiul verde, se spala si se taie bucati de 3-4 centimetri si partea alba si partea verde.

Cand este fiarta carnea se scoate pe o faefurie si se scot oasele.

Se pune ceapa si usturoiul verde in cratita si se lasa cateva minute sa scada.

Se adauga si carnea in cratita si se lasa la fiert 15-20 minute.

Se adauga rosiile taiate marunt se adauga pasta de tomate si se mai fierbe 5 minute.

Se incinge cuptorul si se pune cratita si se lasa pana scade cat dorim.

Se potriveste de sare si se lasa sa se rumeneasca putin la suprafata si sa iasa uleiul deasupra si este gata.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat cu carne de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita din carne de vitel