Strudel vienez

de jolygina in Prajituri, 27 Sep 2010 | 14671 vizualizari

 

emblema austriei ,trebuie sa gustati daca ajungeti in viena

 

INGREDIENTE

  •  o foaie foietaj

umplutura

  • 4 mere,
  • putin rom
  • sucul de la o lamaie
  • o mana de stafide
  • scortisoara
  • zahar dupa gust
  • pesmet
  • putin unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel vienez:

curatam merele de coaja si le dam pe razatoare dupa care adaugam zaharul ,zeama de lamaie,romul, stafidele si scortisoara

amestecam bine dupa care intindem aceasta compozitie peste foietaj  si presaram pesmetul(care a fost putin prajit in unt) peste compozitia de mere dupa care rulam foaia in forma cilindrica cat mai strans

punem la cuptor strudelul pentru 30-35 minute

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel vienez" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

ela 1

03.10.2010, 23:01

cum am ratat eu o multime de retete puse de tine

jolygina 1

07.10.2010, 01:23

pai mai ela da si tu o raita pe la mine

jolygina 1

07.10.2010, 01:24

te astept

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Strudel cu mere