Strudel cu mere

de lacrimioara in Dulciuri, 25 Noi 2011 | 15520 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Foietaj (2 pachete),
  •  2 kg mere,
  • zahar dupa gust,
  • scortisoara,
  • un plic zahar vanilat,
  • un galbenus ou.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu mere:

Merele le spalam, le curatam de coaja, le dam pe razatoarea cu ochiuri mari  si le punem la calit cu zaharul.

Intre timp intindem foietajul.

Cand merele s-au calit punem scortisoara si luam de pe foc si le lasam putin sa se raceasca dupa care umplem aluatul

Eu  am taiat aluatul  pe lung, am facut ca niste flaute.

Le punem in tava de cuptor  tapetata cu hartie de copt,le ungem cu un galbenus de ou amestecat cu putin zahar vanilat si le dam la copt pentru 20-25 minute, pana se rumenesc.

Cand sant reci se presara zahar pudra .

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu mere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]