Strudel cu dovleac

de Bunica in Prajituri, 15 Oct 2011 | 5053 vizualizari

 

Dovleacul bun in....supe, creme si in tot ce crede fiecare . Eu astazi am facut strudel cu dovleac ...la cererea baiatului meu.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foitaj
  • 1 kg. dovleac ras
  • 150-200 g. zahar
  • 200 g. nuci
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 linguri gris
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu dovleac:

Dovleacul ras se caleste pana devine o crema.

Se pune zaharul si se tine pe foc mestecandu-se usor pana cand scade zeama lasata de dovleac. Se lasa la racit . Cand s-a racit se adauga scortisoara ,zaharul vanilat si nuca macinata.

Foitajul dezghetat se desface si se mai intinde putin cu sucitorul. Se taie foaia  in doua parti, iar pe fiecare parte se intinde dovleacul, se ruleaza, se taie in bucati , se pune in tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul incins in prealabil. 

Se lasa in cuptor pana se rumeneste .

 

TIPS-URI

1

Grisul se pune pentru a nu se incruda foaia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura de post, cu morcovi si mere