Strudel cu branza dulce

de Zamfira in Dulciuri, 4 Noi 2012 | 8368 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj
  • 300 g. branza de vaci
  • 100 g, stafide
  • 2 linguri rom
  • 4 linguri de zahar
  • zahar vanilat
  • coaja si zeama de la o lamaie
  • 1 ou
  • 2 linguri smantana
  • 1 galbenus pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu branza dulce:

Dezghetam pachetul de foietaj, intindem foaia si o taiem in forma de brad, dupa modelul din poza. Tapetam o tava cu hartie pentru copt si cu mare grija asezam foaia decupata in tava si abia apoi vom adauga umplutura.

Stafidele le inmuiem in apa cu rom(10 minute).

Umplutura: amestecam branza de vaci cu toate ingredientele si stafidele inmuiate si scurse.

Asezam umplutura in centrul foietajului si apoi acoperim cu fasiile taiate, in forma de impletitura. Deasupra ungem cu galbenus de ou. Punem strudelul in cuptorul preincalzit la 180 C timp de 15-20 minute, reducem intensitatea focului dupa primele 10 minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Strudel cu dovleac