Stir-fry cu pui şi tăiţei Soba

de Satisfyyourcravings in Pui, 12 Feb 2013 | 4028 vizualizari

 

Un preparat rapid, simplu, dar gustos.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui fără piele și os, tăiat fâșii
  • 180 grame tăiței Soba
  • 2 căței de usturoi, tocați
  • 1 chili, fără semințe, tocat
  • 1 ceapă roșie mică, tocată julienne
  • 100 grame mazăre
  • 100 grame baby carrote
  • sare/piper
  • ulei de măsline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stir-fry cu pui şi tăiţei Soba:

Tăițeii Soba se fierb în apă cu sare maxim 2 minute, până se înmoaie. Se scurg și se clătesc în apă rece. 

Într-un wok, se sotează ceapa și usturoiul în puțin ulei de măsline câteva minute. Se adaugă puiul, mazărea, baby carrotele și chili. Se gătesc până când carnea s-a albit și începe să se rumenească. 

Se adaugă 100 ml de apă și se acoperă. Se lasă la gătit la foc mediu 5 minute. Se adaugă tăițeii,sare și piper și se amestecă până când apa s-a evaporat, iar tăițeii s-au încălzit. 

TIPS-URI

1

Se poate adăuga și sos de soia light

Daca ti-a placut reteta noastra "Stir-fry cu pui şi tăiţei Soba" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

portiadelumina 1

12.02.2013, 11:43

Iar un fel de mâncare cu care românii nu-s obişnuiţi. Arată foarte bine, iar de gust, probabil că Miti ştie cel mai bine, că noi...

Rocsi 1

12.02.2013, 11:50

Imi place cum arata!

elucubratiiculinare 1

12.02.2013, 23:29

like

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Triunghiul Bermudelor