Sticksuri de cascaval pane

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 6 Iul 2016 | 4506 vizualizari

 

Am facut reteta oanei,sunt bune dar mie nu prea mi-au iesit,probabil trebuiau taiate mult mai gros

 

INGREDIENTE

  • 200 g cascaval delaco
  • 200 g pesmet
  • 1 ou
  • sare/piper/boia dulce
  • patrunjel proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sticksuri de cascaval pane:

Cascavalul se taie in felii groase de 1 cm,apoi in bastonase ,tot de 1 cm grosime.

Se pun sticksuriile pe o farfurie si se da la frigider pentru toata noaptea.

Pesmetul se amesteca cu patrunjelul tocat marunt si condimentele intr-o punga.

Se bate oul,se trec sticksuriile prin ou,se pun in punga cu pesmet,se scutura bine si se pun la prajit.

Dupa ce se rumenesc putin se intorc repede pe cealalta parte.

Se scot pe servet de hartie pentru a absorbii excesul de ulei.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sticksuri de cascaval pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]