Stelute cu pasta de branza si somon afumat

de Oana in Aperitive / Garnituri, 4 Oct 2010 | 15359 vizualizari

 

Foarte rafinat si usor de facut.

 

INGREDIENTE

  • un pachet de aluat frantuzesc congelat
  • o cutie branza de vaci grasa
  • 100 g file de somon afumat
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • o legatura de marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stelute cu pasta de branza si somon afumat:

Somonul afumat se mixeaza impreuna cu branza pana devine o pasta fina, se amesteca cu mararul tocat fin si zeama de lamaie. Se pune la rece.

Foaia de aluat se lasa la dezghetat si se decupeaza in stelute. Se coc la foc mediu pana se umfla si se rumenesc usor. Cand s-au racit se umplu cu pasta de somon si branza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stelute cu pasta de branza si somon afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]