Stelute cu brinza

de janet in Aperitive / Garnituri, 27 Mar 2010 | 10091 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -2 oua
  • -ocesca de apa
  • -un praf de sare
  • -faina  sa iasa un aluat de clatite
  • -telemea de vaci rasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stelute cu brinza:

Intr-o cratita punem ulei la incins (baie de ulei,ca la cartofi prajiti). Cind uleiul s-a incins bine, scufundam forma, pentru citeva secunde, dupa care o scufundam in aluat , dar sa nu depaseasca  inaltimea stelutei. Daca va uitati la forma o sa intelegeti ce vreu sa spun. Apoi scufundam iarasi in uleiul incins. Tinem pina se rumeneste putin aluatul, scoatem ,tinem sa se scurga surplusul de ulei si le asezam pe o farfurie pe care am pus servetel absorbant.  Procedam asa pina se termina aluatul.

Dupa prima steluta facuta ,celelalte se desfac singure de pe forma cind s-au prajit. Le asezam pe un platou si le umplem cu telemea data prin razatoarea cu ochiuri mici.

Decoram cu feliute de rosii si bucatele de masline.Sint excelente si dau foarte bine la prezentare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stelute cu brinza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

28.03.2010, 12:51

ce frumoase

janet 1

28.03.2010, 14:29

Multumesc,fetelor!Intradevar Nadin ,forma este turnata in uzina.

elena1988 1

04.03.2011, 10:17

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu crema de branza la cuptor