Spuma de piersici

de Angelina_Elena in Dulciuri, 6 Iun 2013 | 4059 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml frisca lichida
  • 1 compot mare de piesici
  • 1 lingurita zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de piersici:

Spuma de piersici: mixam frisca pana se intareste.  

Piersicile scurse de sirop se pun intr-un blender impreuna cu zaharul pudra si se fac piure.

Adaugam piureul peste frisca batuta si amestecam usor cu o spatula, de jos in sus.

Se da la frigider pana la servire!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de piersici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]