Sprot prajit

de ramo_cata in Peste, 4 Oct 2009 | 13724 vizualizari

COMENTARII (12)

Bunica 1

04.10.2009, 08:04

chiar daca n-au mujdei si mamaliga

ramo_cata 1

04.10.2009, 16:13

laura nu am scos organele,cum l-am scos din punguta ,l-am dat prin faina si l-am prajit...

ramo_cata 1

07.12.2009, 15:58

babi mie nu mi s-au parut a fi amare...eu nu le-am scos ,am spus mai sus ..cum am scos pestele din punguta asa l-am si prajit.. ..de cate ori am ocazia fac sprot ,se face rapid si e tare bunnnn..

rivka 1

07.12.2009, 16:11

nu am mai mancat asa ceva sau e cumva acelasi peste cu cel care se vindea la cornet pe vremuri ...prajit in faina, croant....pe litoral? seamana in orice caz....

liana_geicu 1

07.12.2009, 19:01

ce bun ar fi acum cu niste mamaliga si mujdei...

ramo_cata 1

07.12.2009, 19:55

rivka sprotul( sau hamsii)...da cel gasit pe litoral,vandut pe vremuri la cornet...

rivka 1

07.12.2009, 20:33

ooo vai atunci e buuuuuuuuuuuuuun, da dada

christyansen 1

14.02.2012, 20:09

e f bun si cu castraveti murati bv bv bv

Bya Ralu 1

14.06.2013, 01:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Trunchi de merlucius in pesmet