Spirale cu chimen

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 17 Oct 2015 | 6789 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj
  • 3 linguri chimen
  • 3 linguri sos d rosii(ketchup picant)
  • 1 gălbenuș de ou
  • 2 lingurite de susan
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirale cu chimen:

Dezgheţăm aluatul foietaj. Întindem cu sucitorul  şi pudrăm cu puţină făină.

Ungem foaia cu sos de roșii sau ketchup și presărăm chimenul.

Trecem o singură dată cu sucitorul peste aluatul presărat cu chimen pentru a fixa semințele.

Tăiem batoane subțiri de 1-1,5 cm cu 10-12 cm, apoi le sucim una câte una în ambele capete.

Așezăm spiralele pe o tavă tapetată cu hârtie pentru copt.

Ungem suprafața spiralelor cu gălbenuș de ou și presărăm deasupra semințele de susan.

Putem lăsa aluatul în forma de dreptunghiuri fără a-l spirala.

Timp de coacere 20 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale cu chimen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]