Sparanghel la gratar cu oua cremoase, Chorizo si branza albastra

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 13 Apr 2018 | 1910 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 grame sparanghel verde
  • 2 oua
  • ulei de masline
  • sare
  • 30 grame Chorizo
  • branza albastra (eu am folosit mix de Gorgonzala si Mascarpone), dupa gust
  • patrunjel tocat
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sparanghel la gratar cu oua cremoase, Chorizo si branza albastra:

Sparanghelul se gateste pe un gratar fierbinte cateva minute pe parte. La final se adauga sare si ulei de masline. 

Intre timp, se toaca chorizo si branza si se bat ouale ca pentru omleta cu putina sare si piper.

Se incalzeste o tigaie cu putin ulei, la foc mediu spre mic si se adauga chorizo.Se prajeste cateva minute, apoi se transfera pe prosoape de bucatarie. In aceeasi tigaie, se adauga ouale. Se amesteca incontinuu pana cand ouale sunt aproape gatite, dar cremoase. La final, se adauga chorizo. 

Se aseaza sparanghelul pe farfurii, iar deasupra ouale cu chorizo, branza albastra, patrunjelul si piper. 

Se serveste fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sparanghel la gratar cu oua cremoase, Chorizo si branza albastra" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și cașcaval - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele din dovlecel si branza de burduf, preparate la cuptor