Sparanghel fript cu sos de iaurt si usturoi

de ExploraCuisine in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2011 | 7517 vizualizari

COMENTARII (15)

ionela2682 1

12.05.2011, 09:34

Alaturi de o friptura buna cred ca e ,,,

MotanLaOale 1

12.05.2011, 09:49

marcela1979 1

12.05.2011, 09:54

eu pap friptura ,restul vi l las voua

RuxyRux 1

12.05.2011, 10:01

Foarte tare imi place...eu il pap crud

Mitinita 1

12.05.2011, 10:04

ce bun e

mihaelaM 1

12.05.2011, 10:25

nu am mancat dar prefer friptura

kamy 1

12.05.2011, 10:52

nu stiu ce gust are da pap carnita

deyutzky 1

12.05.2011, 10:58

Lau 1

12.05.2011, 13:25

eu am mancat dar la borcan si mia placut ,nu stiu ce gust are dar arata super

vero_closca 1

12.05.2011, 13:50

bun si sanatos! imi place mult!

ExploraCuisine 1

12.05.2011, 16:24

Fetelor, sper sa nu va fie frica de Sparanghel, e o leguma foarte sanatoasa, contine multe vitamine si e ideal pentru copii! l-am propus pentru provocare, ca sa vedem cat mai multe retete, o sa le afisez la sfarsitul lunii pe blog...e o garnitura grozava pentru friptura si nu are un gust intens, merge perfect cu un sos ca cel de mai sus

lilik 1

12.05.2011, 16:46

f bun si eu gatesc sparanghel dar prefer cel "salbatic" ca e mult mai gustos

ExploraCuisine 1

12.05.2011, 17:14

Lilik, eu inca nu am vazut din cel salbatic la supermarketul de la mine din bloc, ce-i drept ca nu am cautat in alta parte

divainbucatarie 1

13.05.2011, 08:22

adry88 1

03.06.2011, 15:05

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Orez dupa metoda Iraniana