Sparanghel cu bacon

de meosiris in Aperitive / Garnituri, 3 Aug 2011 | 13488 vizualizari

 

Un aperitiv delicios. Mi-a iesit un pic cam sarat si de aceea a mers de minune langa o bere pe masa:D. Trebuie neaparat gustat baconul inainte de a adauga sare peste el. Este deja sarat si probabil nu ar mai trebui sare.

 

INGREDIENTE

Ingrediente:

  • 15 bucati sparanghel verde
  • 15 felii bacon
  • 15g unt
  • 1/5 lingurita zahar
  • 1 felie de lamaie
  • ulei de masline
  • piper
  • sare.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sparanghel cu bacon:

Curatam sparanghelul si il spalam bine. Il punem apoi la fiert in apa clocotita maxim 3-4 minute impreuna cu zaharul, untul si felia de lamaie.
Dupa ce il scoatem din oala, il lasam un pic sa se raceasca apoi invelim fiecare bucata intr-o feliuta de bacon.
Asezam in tava si piperam. Cine mai doreste si sare, poate adauga un pic.
Stropim cu ulei de masline si dam in cuptorul preincalzit la 200C pana se rumeneste asa cum dorim.
Noua ne-a placut tare mult! Absolut delicios! Daca gasiti sparanghel in piata, sa nu-l ocoliti!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sparanghel cu bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute cu oua imbracate in bacon