Spanac cu smantana si cascaval

de Lau in Mancaruri de legume, 5 Iun 2017 | 6354 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spanac
  • 1/2 legatura usturoi verde
  • 3 linguri faina
  • 400 g smantana
  • 2 oua
  • 300 ml lapte
  • 100 g cascaval
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu smantana si cascaval:

Spanacul spalat bine, il tocam marunt, il punem intr-o tigaie cu 2 cani de apa si 3 linguri ulei de masline.

Il fierbem pana ce scade apa, amestecand din cand in cand, cand a scazut apa, adaugam usturoiul tocat si amestecam.

Intr-un bol, batem ouale cu sare, piper, adaugam smantana, laptele si faina, amestecam bine pana ce se omogenizeaza.

Adaugam compozitia peste spanacul fiert, amestecam continuu pana ce se ingroasa ca o budinca, la final, adaugam cascavalul ras si sare, daca este nevoie.

Amestecam si mai lasam 1 min pe foc.

Servim cu cascaval ras si oua ochiuri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu smantana si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra

pe 01.11 la 17:28

Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă

pe 01.11 la 10:09

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]