Spanac cu legume

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri de post, 25 Iun 2016 | 12505 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spanac (frunze tinere)
  • o legatura de ceapa verde
  • 2 morcovi
  • 2 ardei capia
  • sare dupa gust
  • 2 linguri cu suc de rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu legume:

Legumele se toaca marunt si se calesc in cateva linguri cu ulei.

Peste acestea se adauga spanacul bine curatat si spalat cu apa rece.

Se acopera vasul pentru a fierbe inabusit pana ce spanacul se patrunde usor.

Se sareaza dupa gust, se adauga sucul de rosii si se continua fierberea inca 10 minute aproximativ.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]