Spanac cremos cu usturoi

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 5 Iun 2013 | 5360 vizualizari

 

Preferatul meu :) simplu, rapid si extrem de gustos...:)...eu l-am preparat in vasul Zepter....

 

INGREDIENTE

  • 800 gr spanac congelat( tocat)
  • zeama de la 1/2 de lamaie
  • 5 catei de usturoi( vara pun din cel nou)
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare dupa gust
  • 50 gr unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cremos cu usturoi:

Se incinge uleiul in vas, se pune usturoiul zdrobit.

Lasam pe foc 30 de secunde si punem spanacul, peste el turnam zeama de lamaie si o cana de apa. Punem capacul si il tinem pana se inmoaie( in jur de 12 minute) la foc mic.

Luam deoparte punem sare dupa gust, adaugam untul si mixam la blender. Asta e tot...

Spanacul nu se reincalzeste. Se consuma imediat si daca ramane se serveste rece.

TIPS-URI

1

Puteti inlocui cana de apa cu o cana de lapte daca doriti...

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cremos cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

Sim0na 1

06.06.2013, 16:20

bun

mirela0911 1

06.06.2013, 20:11

ce culoare frumoasa!

RuxyRux 1

06.06.2013, 20:55

Multumesc frumos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spanac cu usturoi