Spanac COS ( Ceapă- Ouă- Somon)

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 10 Mar 2013 | 4146 vizualizari

 

Deşi nu sunt bună prietenă cu spanacul gătit, în această reţetă, el completează armonios gustul acestui preparat.

 

INGREDIENTE

  • 2 ouă
  • 30 grame somon afumat
  • 20 grame spanac
  • 1/4 ceapă roșie tocată mărunt
  • piper
  • ulei de măsline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac COS ( Ceapă- Ouă- Somon):

Ouăle se bat cu puțin piper și se toarnă într-o tigaie cu puțin ulei de măsline încălzit la foc mediu spre mic. Se lasă câteva secunde până când baza începe să devină fermă. Se adaugă somonul și ceapa, iar cu ajutorul unei spatule se învelește somonul în ou, amestecând ușor. Se adaugă spanacul și se mai gătește până când acesta s-a înmuiat. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac COS ( Ceapă- Ouă- Somon)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

ieri la 09:41

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinte cu branza sarata