Spaghetti Bolognse

de kitchenflavors in Spaghete, 13 Dec 2010 | 5830 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  Ingrediente pentru 2 persoane:
  • 160 g spaghetti (80g/persoana este suficient)
  • 250 g carne tocata (porc+vita)
  • 1/2 conserva rosii cuburi in suc propriu
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 1 catel de usturoi tocat marunt
  • 1/2 pahar de vin alb sau rosu, eu am pus alb
  • busuioc
  • oregano
  • rozmarin
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • 2-3 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti Bolognse:

Calim ceapa in uleiul de masline, adugam carnea tocata si o lasam la foc mic pana ce se rumeneste si scade toata apa, in acest moment adaugam usturoiul tocat si vinul. Amestecam energic, iar cand vinul s-a evaporat adaugam rosiile in suc propriu si o cescuta de apa. Condimentam cu sare, piper, busuioc, oregano si rozmarin. Lasam sa fiarba la foc mic 15 minute. Intre timp fierbem pastele in apa cu sare de mare grunjoasa, conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt fierte pastele le asezam pe farfurii, si adaugam sosul deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti Bolognse" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghetti cu sos de rosii si rasol alb