Spaghetti al Nero di Seppia e Frutti di Mare

de Patty in Spaghete, 11 Aug 2017 | 4638 vizualizari

 

https://www.bucataras.ro/retete/spaghetti-al-nero-di-seppia-e-frutti-di-mare-27976.html
Am inlocuit vinul cu cognac cu ajutorul caruia am flambat crevetii si maslinele le-am inlocuit cu capere.

 

INGREDIENTE

  • 400 g spaghetti negre cu cerneala de sepie
  • 600 g creveti
  • 300 g rosii cherry 
  • 2 catei usturoi intregi
  • 1/2 ardei chilli
  • 1/2 pahar cognac
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper alb
  • 30 g capere
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti al Nero di Seppia e Frutti di Mare:

Punem spaghetele negre cu cerneala de sepie, intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj.

Intre timp, incingem 2 linguri de ulei intr-o tigaie si gatim usturoiul si chili pana cand acesta devine moale, dar sa nu se coloreze prea tare.

Adaugam crevetii, amestecam si ii gatim bine. Stoarcem peste continut sucul de lamaie adaugam si rosiile cherry, apoi, inainte de a lua tigaia de pe foc, turnam paharul de cognac si flambam. Scurgem spaghetele si le amestecam cu crevetii si rosile cherry.

Adaugam la final ultima lingura de ulei pentru a oferi un aspect lucios, apoi punem caperele si patrunjelul tocat.

Se decoreaza cu felii de lamaie si busuioc deasupra si se servesc alaturi de un pahar de vin alb.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti al Nero di Seppia e Frutti di Mare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]