un pranz usor si foarte satios
Se pun pastele la fiert in apa care da in clocot cu putina sare si ulei si se lasa conform datelor de pe ambalaj.
Separat am decojit rosiile si le am bagat la blender,apoi tot la blender am maruntit ardeiul si am tocat ceapa marunt si usturoiul.
Am pus o lingurita de ulei intr-o tigaie apoi am pus ceapa, cand a devenit lucioasa am pus usturoiul si apoi ardeiul si rosiile.Am adaugat sare,piper putina boia iute,cimbru,busoic si oregano.
Cu o mana uda am facut bilute mici cat o nuca din carne si cand sosul a inceput sa dea in clocot le-am adaugat pe rand si le am lasat pana sosul de rosii a devenit mai vascos si am verificat si chiftelutele sa fie fierte.
Apoi am pus spaghetele intr-o farfurie si deasupra sos cu chiftele.
1
daca sosul e putin acrisor putem pune putin zahar
2
daca rosiile au putina zeama adaugam putina apa