Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Mitinita in Pui, 24 Mar 2011 | 10443 vizualizari
6
Bucataras Chef
Taguri: souvlaki, frigarui, piept de pui, retete Pui
Se taie carnea in bucatele si se amesteca cu restul ingredientelor.
Se lasa la marinat 24 de ore.
Se pune carnea pe betigase si se face pe gratar,in cuptor,la ochiul de la aragaz.
Se serveste cu orez si sos tzatziki.
1
1 cup = 1 cana de 200 ml
de Bucataras 8
de Satisfyyourcravings 6
de Sim0na 1
divainbucatarie 1
MotanLaOale 1
foarte bun
adry88 1
tare bun
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Caty 3
la 20:42
la 13:55
la 13:15
ieri la 10:29
de Rocsi 9
pe 27.10 la 20:10
8 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
Bucataras
RODIMUR
lili 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
bianca_marcu 1
Rocsi 9
1360 puncte
mihaelar63 9
203 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
Sidy 1
103 puncte
Andra_Constantinescu 6
84 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!