Sos rece de leurda

de Valclaudia in Sosuri, 18 Mai 2013 | 4240 vizualizari

 

cu nuca si branza, deosebita combinatia..., un soi de pesto. Bun la paste, bun cu mamaliguta si bine-nteles, bun cu carne! ;)

 

INGREDIENTE

  • frunze proaspete de leurda (cca. 4-5 legaturi)
  • 150 gr. branza de burduf
  • 1 pahar de nuca macinata
  • 50 ml ulei
  • 2 cartofi (potriviti) fierti
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos rece de leurda:

Spalam leurda, o maruntim (eu am trecut-o prin masina de tocat carne, impreuna cu samburii de nuca, branza de burduf si cartofii fierti.

Am mixat toate ingredientele cu uleiul, am sarat dupa gust si am servit cu mamaliga si smantana.

 

TIPS-URI

1

Se pastreaza la frigider timp de mai multe zile intr-un recipient cu capac

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos rece de leurda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

ieri la 17:01

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

pe 05.11 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]