Sau...pishcaciune.
Am primit "Click pofta buna" (bun numarul de luna aceasta ), am rasfoit , am gasit , am facut . Moamaaaaaaaaaaaaaaaa , ce pishcaciune a iesiiit , si mult , mult (cre'ca-mi mai trebuie ori inca o camara , sau inca o magazie)
Se spala si se curata rosiile si ardeii de codite , la fel si usturoiul , doar ca-n ordine inversa . Se dau prin masina de tocat in urmatoarea ordine(nu stiu de ce) : usturoiul , ardeii , rosiile . Se amesteca binisor , se adauga sarea si cimbrul si totul se lasa la macerat ptr 24 de ore .
Se pregatesc borcanele prin sterilizare , se umplu cu pishcaciunea , se adauga o pelicula de ulei incins si se pun capacele . Se dau la loc racoros .
Acest sos nu se fierbe si se poate adauga la orice mancare nu doar la prepararea fripturii . Din cantitatile prezentate , au iesit 11 borcane/310 g . Am si folosit aseara la o ciorbita de porc , mmmmmmm , CRIMA .