Sos pesto rosu

de Bucataras in Pt. paste, 23 Mai 2009 | 12131 vizualizari

 

Sos cu busuioc, se prepara la rece ...

 

INGREDIENTE

  • 25 gr frunze proaspete de busuioc
  • 25 gr patrunjel proaspat frunze
  • 25 gr seminte de pin
  • 6 rosii uscate in ulei, scurse si strecurate
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 6 linguri ulei de masline
  • 55 gr parmezan ras
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 - 3 catei de usturoi
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos pesto rosu:

  1. Puneti busuiocul, patrunjelul, semintele de pin si usturoiul taiat marunt, rosiile uscate, pasta de rosii si uleiul de masline intr-un blander pina se amesteca bine si compozitia este destul de omogena
  2. Adaugati parmezanul si condimentele si mai amestecati putin

Serviti sosul rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos pesto rosu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos de nuci