Sos de smantana cu ceapa prajita

de Mitinita in Sosuri, 14 Noi 2010 | 6067 vizualizari

 

E un sos bun pentru biscuiti sarati sau cu legume,daca mai vreti sa taiati din calorii.

 

INGREDIENTE

  • 1 cana smantana
  • doua  sau mai multe cepe,taiate marunt
  • lapte acru sau iaurt
  • sare
  • ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de smantana cu ceapa prajita:

Se prajeste ceapa in ulei,pana devine maronie.
Se amesteca cu smantana si daca o vrei mai subtire adaugi lapte batut sau iaurt.
Noi am servit cu biscuiti sarati,dar merge si cu cartofi prajiti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de smantana cu ceapa prajita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

ieri la 10:06

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos tzatziki a la Panacris