Sos de rosii cu perisoare

de gaby_gabytza in Mancaruri cu carne, 15 Mar 2013 | 2467 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Perisoare
  • 200 g carne tocata
  • 1 morcov
  • 1 ou
  • 2 linguri orez
  • 1 felie de paine
  • 2 catei usturoi
  • Sos de rosii
  • 2 cepe
  • 50 ml ulei
  • 1 conserva rosii in suc
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • 2-3 catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de rosii cu perisoare:

Perisoarele- Amestecam carnea cu morcovul ras, oul si lingurile de orez. Adaugam ustroiul pisat si felia de paine inmuiata in apa si stoarsa bine. Le dam la frigider 10 minute

Sos rosii- Curatam ceapa, o tocam marunt si o calim in ulei. Adaugam rosiile tocate marunt din conserva si cateii de usturoi curatati si pisati.

In sosul de rosii adaugam perisoarele si o cana de apa. Lasam sa fiarba la foc mic iar la final potrivim de sare si piper si adaugam patrunjel deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de rosii cu perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Perişoare speciale cu sos de ceapă