Sos de patrunjel

de Panacris in Sosuri, 21 Apr 2020 | 6182 vizualizari

 

Recunosc că pentru sosul ăsta e vinovată Nico ;) m-a uns pe suflet și papilele gustative;)
L-am degustat și savurat când a fost alături de mine, la vernisajul, Panacris,  Culoare și savoare, susținut de Zepter ;)
Dacă mi-a rămas pe retină și în papilele gustative, a trebuit să-l prepar.
Mno, acum i-a venit momentul. Un sos simplu, dar tare proaspăt și aromat!;)
 
 L-am savurat alături de o supă cremă din legume. Tare bine a completat gustul. Mulțumesc Nico! ;) 

 

INGREDIENTE

  • Pătrunjel proaspăt 1 legătură,
  • Ulei de măsline 3 linguri,
  • Zeamă de lămâie cca. 50 ml.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de patrunjel:

Firele de pătrunjel se toacă mărunt, cât se poate, manual. Dacă aveți vreun blender prin zonă, vă ușurați mult munca. Apoi adăugați zeama de lămâie și uleiul de măsline, amestecați până ce se obține un sos omogen și serviți cu preparatele preferate, în special supe crème sau piureuri din legume.

 

Spor și poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de patrunjel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Lau 1

22.04.2020, 18:50

Rocsi 1

23.04.2020, 20:37

Este fain si cred ca se potriveste cu multe preparate!

dantes 1

26.04.2020, 10:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

ieri la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

pe 23.09 la 07:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]