Sos Besciamella

de brunetica in Sosuri, 20 Oct 2011 | 12009 vizualizari

 

un sos simplu de facut , se utilizeaza la paste , la lasagne.

 

INGREDIENTE

  • 100 g.faina , 
  • 100 g. unt ,
  • 1 litru lapte ,
  • sare , 
  • nucsoara rasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos Besciamella:

 Intr-o oala topim untul, adaugam faina si lasam cateva minunte amestecand continuu, pentru a evita cocoloasele. Dupa ce ati obtinut o crema spre culoarea nucsoarei adaugati laptele caldut, amestecand cu telul. Lasati oala la foc mic pina incepe a fierbe, adaugati sare si un pic de nucsoara rasa.

Amestecati si acoperiti oala cu un capac si lasati sa fiarba sosul de besciamella la foc mic pentru 15 minunte amestecand din cand in cand.

Pofta buna !!!!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos Besciamella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Lau 1

20.10.2011, 20:47

bun

LUK 1

21.10.2011, 08:15

exact

brunetica 1

04.11.2011, 16:46

multumesc fetelor si va trimit cate un pupic la fiecare rocsi , alinutzica , miuta , sufletista , luk

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]