Sos beschamel

de Oana in Pt. paste, 27 Feb 2010 | 6497 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 40 g unt
  • 40 g faina
  • o ceapa mica
  • 1/2 l lapte rece
  • sare
  • piper alb
  • nucsoara
  • 2 linguri parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos beschamel:

Ceapa se curata si se taie cubulete. Untul se topeste intr-o craticioara, apoi se adauga ceapa si se lasa putin la inmuiat. Se adauga faina, se amesteca cu un tel, apoi se adauga laptele rece, putin cate putin, amestecand continuu sa nu se formeze cocoloase. Se adauga sare, piper si nucsoara, iar la final parmezanul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos beschamel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

gospodinadecriza 1

28.02.2010, 00:55

Si eu am din bucatele si magazinele!
Semnez:GDC!

Sylvia 1

01.04.2010, 18:42

Excelent arata si e interesanta reteta

Oana 1

01.04.2010, 19:50

Multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu pui, sos alb si broccoli - reteta rapida si delicioasa