Sos bechamel (saltsa aspri)

de Bucataras in Clasice, 18 Feb 2010 | 5886 vizualizari

Sos bechamel (saltsa aspri)

 

Excelent pentru preparare retetei de musaca

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri de unt
  • 2 linguri rase de faina
  • 1/2 litru lapte
  • 2 oua
  • 200 gr brinza rasa (sau cascaval ras)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos bechamel (saltsa aspri):

Se pune untul intr-o craticioara sa se topeasca. Se adauga faina amestecind repede cu o lingura de lemn ca sa nu se faca cocoloase. In continuare se adauga amestecind continuu laptele caldut, brinza rasa si sarea. Cind s-a ingrosat se ia craticioara de pe foc si se lasa deoparte 1-2 minute.

Ouale batute separat se adauga incet incet in sosul din cratita amestecind continuu.

Sosul e gata de de utilizare. Excelent pentru musaca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos bechamel (saltsa aspri)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos Bechamel