Sos bechamel (saltsa aspri)

de Bucataras in Clasice, 18 Feb 2010 | 6148 vizualizari

Sos bechamel (saltsa aspri)

 

Excelent pentru preparare retetei de musaca

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri de unt
  • 2 linguri rase de faina
  • 1/2 litru lapte
  • 2 oua
  • 200 gr brinza rasa (sau cascaval ras)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos bechamel (saltsa aspri):

Se pune untul intr-o craticioara sa se topeasca. Se adauga faina amestecind repede cu o lingura de lemn ca sa nu se faca cocoloase. In continuare se adauga amestecind continuu laptele caldut, brinza rasa si sarea. Cind s-a ingrosat se ia craticioara de pe foc si se lasa deoparte 1-2 minute.

Ouale batute separat se adauga incet incet in sosul din cratita amestecind continuu.

Sosul e gata de de utilizare. Excelent pentru musaca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos bechamel (saltsa aspri)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]