Somon glazurat la grill

de RuxyRux in Somon, 8 Oct 2015 | 4329 vizualizari

 

O bunatate... va recomand reteta e grozava!

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati de file de somon
  • 2 linguri mustar de Dijon cu boabe mari
  • 1 lingura mustar clasic
  • 1 lingura plina de miere
  • 2 lingurite otet de Modena
  • sare roz himalayana
  • zeama de la o lamaie
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon glazurat la grill:

Somonul se spala se scurge si se  pune pe el lamaie si putina sare. 

Se prepara glazura : se amesteca mustarul, cu o lingurita de zeama de lamaie, cu uleiul de masline, cu putina sare si cu mierea, apoi cu otetul de Modena.

In tava se pune un pat de sare mai gros putin, se asaza pe el pestele cu partea solzoasa in jos, se unge bine cu glazura de mustar si se pune la cuptorul incins, pana aproape se gateste complet. 

Eu am un program de grill unde l-am mai lasat 12 minute pana s-a gatit complet.

L-am mancat alaturi de piure de cartofi deliciosi si salata de sfecla....yamyyyyy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon glazurat la grill" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (25)

MOKUSKA 1

09.10.2015, 20:01

asta si eu o sa incerc cat de curand

RuxyRux 1

09.10.2015, 22:06

Mihaela...ce simpatica esti....al meu are 11 ani si ceva ))) ia zi al tau e mai vechi? )))))))))))) Dar sincer nu l-as da pe unul nou pentru ca-l iubesc ))asa cum este antic .vechi si de demult! )

RuxyRux 1

09.10.2015, 22:07

Moku scumpo...te astept cu impresii...multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sushi