Somon afumat cu salata si portocale

de Roda in Aperitive / Garnituri, 17 Mai 2009 | 4628 vizualizari

Somon afumat cu salata si portocale

 

Este un aperitiv foarte gustos!

 

INGREDIENTE

  • 2 portocale,
  • 2 linguri ulei de masline,
  • 1 lingura miere,
  • 2 linguri boabe de mustar,
  • 350g.somon afumat feliat;
  • 4 salate verzi,
  • marar verde;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon afumat cu salata si portocale:

1.Salata se spala in mai multe ape ,se centrifugheaza , se rupe bucati  si se pune deoparte.

2.Se curata portocalele ,se indeparteaza samburii si se desface in felii o portocala,iar din cealalta se stoarce sucul.

3.Se prepara sosul:sucul de portocala se amesteca cu uleiul,mierea si boabele de mustar bine zdrobite.

4.Pe o farfurie se aseaza salata ,peste care se aranjeaza feliile de portocala  si somonul feliat.Peste ele se toarna sosul si se orneaza cu marar verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon afumat cu salata si portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Maki din miez de paine