Snitzele crocante

de Rocsi in Pui, 18 Apr 2010 | 5866 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 2-3 oua
  • apa minerala
  • boia de ardei dulce
  • praf de usturoi
  • vegeta
  • piper
  • faina alba
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitzele crocante:

Pieptul de pui se feliaza,se spala bine,se bate cu cioconul de snitele si se condimenteaza cu piper si vegeta.

intr-un castron se bat ouale ,se amesteca apa minerala,praf de usturoi,boia de ardei dulce,piper ,vegeta si se bat bine toate la un loc.

intr-o farfurie se pune faina alba iar in alta pesmet.

snitelele se dau prin faina alba ,compozitia de oua si apoi pesmet.

se pun in tigaie la prajit in ulei incins.

se prajesc pe o parte si cealalta si se scot pe un servet pentru a absoarbe din ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitzele crocante" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

nadina73 1

18.04.2010, 17:01

arata bine rocsi,am vrut 5 dar acuma afost gresea la mea,ma revansez,oricum eu mai numai 5 furculite dau

Rocsi 1

18.04.2010, 17:23

nu e nimic nadina ...gestul conteaza..multumesc...

Brindusa 1

18.04.2010, 20:34

Si noua ne plac muult de tot snitelele facute asa.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui spaniol cu chorizo si cartofi