Snitele umplute picante cu piure de cartof

de lili in Mancaruri cu carne, 31 Oct 2010 | 4334 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati carne de porc ( pui) 
  • 6 felii cascaval 
  • 6 felii sunca 
  • 6 felii de ardeu
  • un ou
  • 1/2 cana lapte
  • chilli
  • sare, piper  
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele umplute picante cu piure de cartof:

Carnea o batem ca pentru snitele si o punem la marinat intr-un sos format din oua, lapte , apa, chilli si sare cateva ore. Dupa ce o scoatem umplem repede snitelele cu cate o felie de sunca, una de cascaval si ardeu, le prindem cu o scobitoare, le mai scaldam o data in marinata si aoi le dam prin faina si le punem la  prajit.Se servesc alaturi de piure de cartofi sau de ce garnitura doriti. Sunt foarte gustoase. Pofta buna!!!!




 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele umplute picante cu piure de cartof" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

diaconta 1

31.10.2010, 17:54

Da daaaaaaa m-am si socotit ca nu fac mult pana la tine

La Ancuta 1

31.10.2010, 18:03

ati mancat tot fetelor, ca vin si eu

lili 1

31.10.2010, 18:19

inca mai sunt!!!! poftiti va roggg...
am adus si desertul...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza a' la Cluj - in vas de lut