Snitele in sos de ciuperci

de ianculubita in Porc, 13 Iul 2013 | 5468 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati muschi de porc
  • 1 ceasca faina
  • 100 g unt
  • 3 linguri ulei de masline
  • 100 g kaiser
  • 2 fire ceapa verde
  • 400 g ciuperci
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 200 ml smantana lichida
  • 2 lingurite mustar
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele in sos de ciuperci:

Carnea condimentata cu sare si piper o trecem prin faina apoi o punem la prajit in tigaia cu ulei si unt, dupa care le scoatem pe o farfurie.

In aceeasi grasime punem kaiserul cubulete, ceapa taiata marunt si ciupercile curatate si stropite cu zeama de lamaie. Dupa ce a scazut bine, adaugam 1 cana cu apa si lasam sa fiarba 20 minute, dupa care adaugam smantana, mustarul, snitelele si mai lasam pe foc 15 minute.

Servim cu verdeata deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele in sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

ieri la 11:04

Rulouri pufoase cu unt si scortisoara - Dulci si gustoase

pe 16.01 la 15:52

Tort sarlota de vanilie cu piscoturi si fructe - Desert usor si racoritor

pe 16.01 la 10:49

Salată orientală cu maioneză – Rețeta imbunătățită și delicioasă pentru toate gusturile

pe 16.01 la 08:46

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Snitele de porc