Snitel umplut

de iulianacj in Mancaruri cu carne, 15 Mar 2010 | 6532 vizualizari

 

este un snitel delicios

 

INGREDIENTE

  • 500 grame carne porc sau pui la alegere
  • 2 oua ,
  • sare
  • faina
  • fulgi de porumb
  • ulei
  • piper
  • sunca (cam 5 feli)
  • cascaval
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel umplut:

se bate carnea se condimenteaza (sare piper) se pune cascavalul  peste carne apoi fasi de sunca ..se impacheteza sau ruleaza.se  da prin faina ou apoi fulgi de porumb.se prajeste in ulei incins.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]