Snitel umplut

de iulianacj in Mancaruri cu carne, 15 Mar 2010 | 6109 vizualizari

 

este un snitel delicios

 

INGREDIENTE

  • 500 grame carne porc sau pui la alegere
  • 2 oua ,
  • sare
  • faina
  • fulgi de porumb
  • ulei
  • piper
  • sunca (cam 5 feli)
  • cascaval
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel umplut:

se bate carnea se condimenteaza (sare piper) se pune cascavalul  peste carne apoi fasi de sunca ..se impacheteza sau ruleaza.se  da prin faina ou apoi fulgi de porumb.se prajeste in ulei incins.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu spanac, sunca si cascaval