Snitel pane din carne de porc Bucegi

de Bucataras in Porc, 7 Sep 2010 | 7532 vizualizari

 

Bucura-te! Pate Bucegi iti aduce noutati! O noua eticheta cu un design modern si apetisant, care iti face cu ochiul de pe raft. Cat despre gust, pateurile Bucegi isi pastreaza aceeasi gust unic si bun cu care te-ai obisnuit. Savureaza o felie de bucurie alaturi de intreaga familie, la o gustare cu Pate Bucegi.

Vestile bune continua, pentru ca si gama de carne Bucegi cu cele doua sortimente, carne de porc si carne de pasare, vine cu o eticheta proaspata. Carnea Bucegi te ajuta sa gatesti usor si rapid o sumedie de retete delicioase. Asadar, bucura-te in continuare de gustul produselor Bucegi si de un nou ambalaj cu continut ridicat de fericire.

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii de carne de porc Bucegi de 300 g
  • 3 oua batute cu un praf de sare
  • 3 linguri de faina
  • 1 cana de pesmet grunjos
  • Un varf de cutit de piper negru macinat
  • 1 cana de ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel pane din carne de porc Bucegi:

 1. Asezati faina amestecata cu piper Intr-o farfurie, iar pesmetul intr-o alta farfurie.

2. Taiati calupurile de carne din fiecare conserva de carne Bucegi In cate 4 felii, In asa fel Incat sa obtineti 8 felii. Treceti feliile de carne prin faina, apoi prin ouale batute, iar apoi prin pesmet. Incingeti uleiul Intr-o tigaie adanca si prajiti feliile de carne pe ambele parti pana se rumenesc usor.

3. Serviti feliile de snitel pane cu sos de ciuperci si salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel pane din carne de porc Bucegi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

mena29 1

20.09.2010, 14:18

Ela,

ela 1

07.10.2010, 00:17

interesanta reteta,din carnea de porc la cutie

AnyCostescu 1

07.02.2013, 13:01

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coaste in bere la cuptor cu aroma de leurda