Se spala, curata si taie in cubulete cartofii si se pun la fiert in apa cu sare, baby morcovi daca sunt congelati la fel se lasa sa se decongeleze si se vor pune la fiert in apa cu sare, spanacul daca este congelat se va lasa sa se dezgete dupa care se va fierbe, daca este proaspat se spala si se pune la fiert.
Se trece la pregatirea carnii pentru snitele se poprtioneaza se condimenteaza se trece snitelul prin ou si faina, dupa care se mai trece o data prin ou, iar capatul snitelului din partea stanga se va pudra cu mac iar cel din dreapta cu curry, in mijloc ramanand doar oul cu faina. Se trece la prajirea snitelelor pe ambele parti dupa care se vor aseza pe hartie absorbanta pentru a se-ndeparta surplusul de grasime.
Trecem la prepararea piureului din spanac, dupa ce a fiert se va scurge se va lasa sa se raceasca, dupa care se va pune in blender impreuna cu 3 linguri de unt si 50 ml de lapte care se adauga treptat, trebuie sa rezulte o pasta fina.
Dupa ce au fiert cartofii se scurg se lasa sa se raceasca un pic, se pun in blender, dupa care se adauga laptele mestecandu-se incontinu, se sareaza si se adauga 1 lingura de unt, daca va place mai gras se poate adauga unt mai mult.
Baby morcovii se pot face si piure, eu i-am folosit dupa cum se observa, dupa ce gustam si vedem ca sunt fiertii se scurg de apa si se trag un pic la tigaie in unt, adaugandu-se rozmarin peste ei.
Se trece la aranjarea farfuriei: Folosim salata verde pe care o udam foarte putin in apa dupa care o vom pudra cu boia, efectul este spectaculos, se va aseza snitelul in mijlocul farfuriei, piureul bicolor precum si baby morcovii cu rozmarin
Simturile si gusturile musafirii dumneavoastra vor fi cu adevarat rasfatate.
Pofta Buna.