Snitel de purcel

de novembber in Porc, 8 Dec 2010 | 4642 vizualizari

 

Am incercat ceva nou...am marinat carnea inainte. Au iesit foarte aromate si fragede !

 

INGREDIENTE

  • 500g carne de porc
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
  • sare, piper
  • marinata:
  • 2 linguri ulei (floarea soarelui)
  • 2 linguri vin rosu
  • o lingura otet balsamic
  • o lingura sos Worcestershire
  • un catel de usturoi zdrobit
  • o lingurita cimbru
  • o lingurita boia
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de purcel:

   Se amesteca ingredientele de marinata. Carnea de porc se taie feliute subtiri si se amesteca bine cu marinata, se pune intr-un vas acoperit la frigider si se lasa de pe o zi pe alta.

   Feliile de carne se dau prin faina apoi prin oul batut cu sare si piper si in cele din urma prin pesmet si se prajesc in ulei.

   Snitelele ies aromate si crocante si merg de minune cu piure de cartofi  si gogosari murati. Pofta mare !

TIPS-URI

1

carnea se marineaza cel putin 6 ore ca sa se fragezeasca bine

2

pesmetul face snitelele mai crocante

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de purcel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

mamaieelena 1

09.12.2010, 09:42

gustoase

novembber 1

09.12.2010, 16:22

va multumesc ! chiar au iesit excelente! le recomand cu caldura

elena1988 1

01.03.2011, 09:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc cu piure de cartofi si morcovi