Snitel de pui cu fulgi de porumb

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 4 Oct 2012 | 39126 vizualizari

 

In sfarsit am reusit sa fac si eu snitel de pui cu fulgi de porumb, am vazut de mult timp pe la fetele din blogosfera aceste snitele, care mi-au facut cu ochiul, insa tot timpul cand faceam snitelele uitam sa cumpar fulgii de porumb, bine ca am facut acum, ca sunt o bunatate, asa ca daca nu ati facut pana acum, ar fi cazul sa faceti :D
Modul de pregatire este acelasi ca la snitele cu pesmet.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • 100 g fulgi de porumb
  • faina
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui cu fulgi de porumb:

Se spala si se taie pieptul de pui, dupa care fiecare felie se bate cu ciocanul de snitele.

Se condimenteaza cu sare si piper.

Dam fiecare felie de snitel de pui prin faina, dupa care prin ouale batute ca pentru omleta, apoi prin fulgii de porumb maruntiti.

Punem la prajit in uleiul incins, pana ce bucatile de snitel de pui se rumenesc frumos pe ambele parti.

Toate bucatile de snitel de pui  se scot pe un servetel pentru a absorbi surplusul de ulei.

 

 

 

TIPS-URI

1

puteti pregati acest snitel de pui si fara fulgi de porumb, il preparati simplu dandu-l prin faina

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui cu fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui Shanghai - Reteta gustoasa de snitel crocant