Snitel de porc natur

de babi5 in Porc, 12 Apr 2014 | 15388 vizualizari

 

Ce sa va spun decat ca este foarte bun, se prepara usor si destul de repede? Vi-l recomand cu tot dragul

 

INGREDIENTE

  • 1,2 kg  pulpa de porc dezosata
  • 150 ml ulei
  • 100 gr faina
  • sare
  • piper
  • 1 legatura frunze patrunjel
  • 50 ml ketchup de casa (am adaugat eu  pentru culoare)
  • 1 cub knorr
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de porc natur:

Se portioneaza carnea in 10 bucati, apoi se bate bine, se condimenteaza cu sare si piper. Intr-o tigaie se pune uleiul la incins, apoi bucatile de carne se dau prin faina si se pun la prajit in uleiul incins. Se prajesc bine pe ambele parti, apoi le asezam intr-o cratita, punem apoi 2-3 polonice de supa de carne (eu am facut cu cub knorr), apoi am pus si ketchup de casa diluat putin. Acoperim si lasam la foc mic cca 10--15 minute

Si snitele sunt gata. Se servesc calde langa garnitura dorita. Se asezoneaza cu patrunjel verde.

TIPS-URI

1

  Prezentarea se face pe platou intins alaturi de garnitura dorita

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de porc natur" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

simonacallas 1

14.04.2014, 23:47

babi5 1

15.04.2014, 20:26

MotanLaOale,Xandrinne,simonacallas va multumesc din suflet de aprecieri

Rahela Velicu 1

24.06.2021, 19:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel de porc cu susan