Snitel de porc cu parmezan

de Bya Ralu in Porc, 1 Sep 2012 | 6556 vizualizari

 

nu am mai mancat de ceva timp si chiar mi-era pofta!!!

 

INGREDIENTE

  • 4 felii mari de snitel de porc
  • 3 oua
  • 3-4 linguri de faina
  • sare,piper
  • 1 lingura parmezan ras
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de porc cu parmezan:

Snitelele de porc se bat cu ciocanul pentru carne si se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la rece20 minute sa patrunda condimentele.Se face un amestec subtire-grosut din 3 oua batute bine,si faina cat cuprinde,1 lingura plina de parmezan ras,asezonam cu sare si piper(daca faceti prea groasa pasta va trebuiesc mai multe oua).Se dau bucatiile de porc in pasta facuta si se pun la prajit in ulei cat sa fie suficient pentru a se prajii.Se scot pe prosop de hartie pentru a indeparta surplusul de grasimeSe lasa la foc mic(altfel faceti bucataria praf de ulei):))!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de porc cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Borzaska - reteta de snitel unguresc in crusta delicioasa de cartofi