Snitel de piept de pui cu cartofi taranesti

de marieta in Pui, 19 Aug 2011 | 7214 vizualizari

 

Snitel de piept de pui cu cartofi taranesti, un pranz rapid si usor!!!!!

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui,
  • 3 oua,
  • faina,
  • sare
  • piper,
  • ulei.
  • 1.500 kg cartofi,
  • o ceapa mica
  • o lingurita de boia de ardei,
  • sare
  • piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de piept de pui cu cartofi taranesti:

Preparare Snitel de piept de pui cu cartofi taranesti

Se feliaza pieptul de pui, se bate putin, se sareaza, se pipereaza, se da prin faina, apoi prin oul batut cu sare si piper. Se prajeste in ulei incins la foc moderat. Se scot pe servetele absobante.

Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Cand sunt fierti cartofii, separat se caleste o ceapa curatata si taiata marunt. Cand devine sticloasa se pune boiaua si se mai prajeste putin amestecandu-se intruna, apoi se pun cartofii cu o spumiera si se mai amesteca usor. Se potriveste de sare si piper si este gata

Se servesc pe farfurie 2 bucati de snitel cu 2 linguri de cartofi si cu o salata de sezon. Pofta buna!!!!!!!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de piept de pui cu cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]