Snitel de ciuperci cu miez de cascaval

de violeta30 in Aperitive / Garnituri, 21 Mar 2016 | 3504 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci proaspete
  • 2 oua
  • faina
  • sare
  • piper
  • cascaval
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de ciuperci cu miez de cascaval:

Se curata ciupercile si le dam cu putina sare. Spargem ouale, adaugam sare, piper, faina cat sa iasa un aluat ca de clatite putin mai gros pentru ca palauritele de ciuperci vor lasa apa. Se ia cate o palariuta si o dam prin aluat si punem la prajit in ulei mai mult. Se intoarce si se prajeste fiecare palariuta pe fiecare parte, dar cu grija ca isi vor lasa apa. Focul nu trebuie sa fie iute. Dupa ce se scot pe servetel absorbant, se va presara cascaval ras in fiecare palariuta, dar atunci cat sunt fierbinti.

Se servesc ca atare sau ca si garnitura la diverse. Sunt excelente ca aperitiv.

TIPS-URI

1

se pot face si de post cu aluat cu bere

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de ciuperci cu miez de cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]